Skip to content

I enguany l’espanyolisme em porta a donar suport l’#11s2014 a la #V

8 Septiembre, 2014
by Santi Casas

safe_image

Mai he votat ni a Pujol ni a Mas. De fet mai he votat a cap dels partits majoritaris. Massa sovint sento que no em representen. Per això sempre he defensat models de democràcia més directe i menys representativa, i per això mai, mai, renunciaré al meu dret a vot. Que no em vulguin vendre la moto que és la “Consulta del Mas”.

Si l’any passat vaig decidir no participar a la via catalana ja que el nacionalisme català, durant el darrer any, m’havia fet sentir incomode i no em sentia partícep, enguany qui s’ha lluÏt ha estat el nacionalisme espanyol….

Son tant poques les veus de l’unionisme que defensin la unitat d’Espanya respectant el dret a decidir dels catalans, i son tants els que defensen que el catalans no poguem votar, que el tema s’ha convertit en insuportable.

Quina enveja la situació al Regne Unit i a Escòcia. M’es igual el resultat. L’important és que en una democràcia com cal es pot debatre amb normalitat i votar sobre qualsevol tema. La carta oberta de les “celebrities” a favor de la unitat diu als escocesos: “The decision on whether to leave our shared country is, of course, absolutely yours alone“.  Això ha estat imposible d’escoltar a Espanya (excepte a algú com en Varsavsky):

Tot han estat insults, descualificacions i justificacions per que els catalans NO PUGUEM VOTAR!!!!

LI DIUEN DEMOCRÀCIA I NO HO ÉS.

Darrerament he anat fent piluades al respecte. Aquí teniu l’storify:

Total, que he decidit tornar a la posició de 2012 i recolçar la convocatòria de la V de l’11 de setembre ja que la legalitat és garantir que es pugui exercir el dret a l’autodeterminació i, avui més que mai la democràcia necessita demòcrates.

ARA ÉS L’HORA DE VOTAR!

Allà ens veiem.

No comments yet

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *