Premiats per FactOffice! Gràcies CATCert.

Ahir a la nit vàrem rebre el «Premi a la millor iniciativa de signatura electrònica del sector privat» per FactOffice, el complement per a Microsoft Office que hem desenvolupat a Albalia per a la gestió de factures electròniques.

El premi el va recollir el Julián Inza, i el vàrem acompanyar l’Héctor Sánchez i jo mateix.

Tot i que al Julián ya va fer un llarg agraiment al seu discurset d’acceptació (semblava l’Almodóvar als Òscars ….), vull compartir i expressar també els meus agraïments:

 • A l’equip d’ALBALIA, a tots, però molt especialment a l’equip del projecte que ha fet possible FactOffice (Fernando, Luís, Álvaro, Magally, Joaquín, Iván, …)
 • A l’Héctor Sánchez, CTO de Microsoft Ibérica, per creure i entendre (que sovint potser no és massa fàcil) les coses que li explica el Julián.
 • A l’Albert Esplugues, Director del Centre d’Innovació en Productivitat, per «catalanitzar» el projecte dins Microsoft i aconseguir que arribés a bon port
 • A l’Àlex Rostoll de PIMESTIC per ajudar-nos a traduïr i, especialment, a fer-ne difussió
 • A l’Andreu Bru, Director de Noves Tecnologies de PIMEC, pel seu inestimable suport
 • A totes les persones que, dia a dia, ens han ajudat, ens ajuden i ens ajudaran a millorar i a tirar endavant

I, obviament a la gent de CATCert i del Consorci AOC per creure’ns mereixedors d’aquest premi. En un any dificil per a tots com aquest, el premi ens ánima a afrontar el futur amb molta força.

Moltes gràcies a tots!

Traducir al castellanoTranslate to English

4 comentarios en “Premiats per FactOffice! Gràcies CATCert.

 1. Enhorabona per tot l'equip, i particularment per tu!Aquest es el millor retorn de la feina ben pensada i ben feta.Amb el "caché" d'un premi així ara encara tindras més reunions…!PD: Cada cop et sembles mes al Bud Spencer…David Gracia

  Me gusta

 2. Mi más sincera enhorabuena. Es un placer y un gustazo poder decir: "A ese de la foto lo conozcooooooo!!!!".Supongo que Julian el de la derecha en la foto. Que es lo que aguanta con la mano??? Eso era la entrega o fue depués de la fiesta???Petrons muchos!!!

  Me gusta

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s