Mariscal forever!


Soc dels que crec que la vida es construeix acumulant casualitats. Aquest cap de setmana se n’ha produit una altre que m’ha fet reviure vells temps…

El dissabte teniem planificat un viatje en globus que ens van regalar el meus cosins pel nostre casament. Havíem escollit volar per l’empordà, i quan ens vam aixecar feia tant vent (aquesta tramuntana …) que es va cancel·lar la sortida. Ja que hi erem, varem decidir amb la Carme passar el dia pel empordà, vam pujar caminant al Castell de Montgrí i vam anar a la platja a l’Estartit. A l’Estartit eren les festes de Santa Anna i ens vam quedar a passar la nit: Habaneres, concert de Jazz a l’Hotel, i cap al Mariscal a fer una copeta …
El Mariscal es un bar musical i sala de concerts de l’Estartit, que vam descobrir ara farà uns vint anys amb els amics (obviament, també de casualitat), on el seu propietari (el Llorenç) és un crack del rock&roll i derivats … Té una colecció de més de 50.000 discs, i desprès de 30 anys, al Mariscal s’han celebrat prop de 5.000 concerts. Al seu moment va ser un gran descobriment, i durants uns quants anys varem anar pujant cada any a disfrutar de la música, del ambient, dels amics i de les festes.
Ara feia uns quants anys que no hi habia anat, i allò d’anar a fer una copeta al Mariscal es va convertir en passar-hi tota la nit disfrutant del concert dels Kaponata Hen (uns cracks), ballant i ballant. En motiu del retrobament, el Llorenç em va regalar el CD del 20è aniversari (encara no té el del 30è), amb el compromís de tornar per a cel·lebrar el 30è.
En un mon on cada vegada tot te una durada més curta, és un veritable plaer trobar-se gent com el Llorenç i projectes com el Mariscal que, passant els anys, guanyen en solera i caliu.
Gràcies Llorenç. Mariscal forever!
PD: Si, ja se que fa massa dies que no publico posts, però es que entre el casament, la feina i el viatje a Cuba he estat desconnectat. Espero recuperar un ritme de publicació adeqüat.

Traducir al castellanoTranslate to English

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s