Curs de Gestió Electrònica de Factures a Barcelona


El proper dimecres 9 de desembre participo al curs organitzat per Atenea Interactiva: «Gestió Electrònica de Factures: Factura Electrònica i Digitalització Certificada». El curs es cel·lebrarà a la seu de PIMEC i el compartiré amb dos cracks (i bons amics), l’Oriol Bausà i l’Iván Basart.

Aquí us podeu descarregar el fullet.

Personalment és un curs que m’agrada per dues raons: Primera, es dona una visió conjunta de la gestió electrónica de factures, es a dir, tant electròniques com en paper, que és la problemàtica real de les organitzacions. I segona, serà teòric i pràctic. Diferents col·laboradors presentaran les seves solucions, amb el que respondrem la pregunta que ens feien habitualment a les decenes de seminaris de factura electrònica realitzats: «I ara que? Per on començo?».
Així, es podran veure les solucions de PIMEC (pimefactura), d’Invinet(SICE), d’ABAST (ScanVisio), d’IBM/Notarnet (DigiFactIn) i d’ALBALIA (FactOffice i Faccil), amb el que els alumnes es podràn fer una bona idea de quins son els diferent tipus d’opcions per a la seva implantació. Aprofito per agraïr a tots la seva col·laboració.

Traducir al castellanoTranslate to English

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s