Darrerament estic emprenyat amb …


Avui em toca ser negatiu …. tinc ganes de dir algunes coses sobre allò que darrerament em fa bullir la sang (com diria en Serrat):

  • L’impudic seguiment mediatic (amb poques excepcions) de la investigació sobre els focs de l’estiu a Horta de Sant Joan. No em puc creure que hi hagi un sol bomber dels que varen participar que no fes tot el possible, en una situació límit, per a evitar desgràcies. Que hi van haver coses que es podien haver fet millor, segur. Però aquesta caçera de bruixes em fa fàstic.
  • Jo si vull els residus nuclears a Catalunya. Tenim les centrals nuclear i no en volem els residus? I que més? Un cop més, els únics que han fet una bona argumentació han estat la gent de Greenpeace.
  • Jo no vull que Barcelona sigui seu del jocs olímpics d’hivern. Estem de broma? Ja n’hi ha prou de fugides endavant i dediquem-nos a construir un futur sostenible.
  • La política dels partits. S’ha de poder fer política sense passar pel peatje dels partits. Els partits estan aconseguint que ni els seus políticis poguin tenir opinió … Dóna que pensar com puja a les enquestes UPyD, i la proposta de candidatura veinal a Manresa.
  • Que es culpi a la tecnología de tots els mals … Que els periodistes es queden sense feina, dels problemes de la industria musical, dels pedòfils, del terrorisme …
  • La nostra incapacitat per a «globalitzar-nos». El mon es global, ho sabem, pero seguim quedant-nos a casa fent les nostres coses …. i queixant-nos que el mon canvia …
  • Telecinco. No puc més, he d’aconseguir des-sintonitzar les seves emisores a casa. Allò de la «teleescombreria» que es deia fa un anys, sembla cosa de nens ….
Això si …. altres coses segur que «progressen adequadament» …

Traducir al castellanoTranslate to English

Un comentario en “Darrerament estic emprenyat amb …

  1. L'has "clavat" en el tema dels jocs d'hivern, que sonen una mica a broma o síndrome "Maragall". I el tema dels partits és tristement evident i continu…

    Me gusta

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s