Jo aniré a la «mani» del 10-J …

… per què:

  • Tot i no agradar-me l’estatut, aquest ha estat aprovat democràticament, i se perdre i estar en minoria.
  • Considero que l’estat de dret va darrera de la democràcia i que un acord polític aprobat per la ciutadania (parlament català, espanyol i referèndum) ha de ser respectat per tots (també pels tribunals).
La resta, es a dir, la estratègia de partits i institucions al voltant de la «mani», em costa compartir-la, però, malgrat això, crec fermament que la ciutadania hem d’expressar la nostra possició.

2 comentarios en “Jo aniré a la «mani» del 10-J …

  1. Doncs jo crec que la mani será una mena de grup de Facebook que al principi es diu "M'agradar anar a la platja" i de cop l'administrador li canvia el nom per "A favor de la pena de muerte" sense informar els membres. Es a dir, que el partits polítics i institucions com OC volen aprofitar l'assistencia de manifestants per fer la seva. La mani no hauria d'estar polititzada d'aquesta manera. A mi em fa una mica de fàstic tot plegat i no aniré.

    Me gusta

  2. És molt probable que tinguis raó, però els arbres no ens han d'impedir veure el bosc, i precissament internet ens permet deixar de ser "manifestants anònims". Per això la publicació d'aquest post.

    Me gusta

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s